The Sandbox – Beszélgetés Milánnal, aki jelenleg a top100-ban van- Már csak 7 nap van a Season 3-ból

YouTube video


November 1.-én lezárul a The Sandbox Season 3. Milánnal beszélgettem, aki jelenleg a leaderboardon benne van a top 100-ban több mint 50.000 játekost megelőzve. Milán megosztja a videóban a tippjeit és trükkjeit, hogy hogyan tudjuk még gyorsabban elvégezni a feladatokat és így növelni az esélyét, hogy megnyerjük a sorsoláson a Season Pass 3 NFTt, amivel 500 SAND tokent tudunk kiváltani. Vagy akár 1000-et?

Első videó a SANDBOX Season 3-ról:
https://www.youtube.com/watch?v=sFhqiwpb2xs&t=1s

FONTOS:
Minden ami a videóban elhangzik, az csakis az én véleményem és nem minősül se tanácsadásnak se ajánlásnak. Az NFT-k 99%a egy év múlva 0-t fog érni. Mindennek járj utána és csak saját felelősségre és megfelelő kockázati hajlammal foglalkozz a kriptókkal és NFT-kkel.

Kövess twitteren:
https://twitter.com/KMFinanzen/

Kövess be tiktok-on is:
https://www.tiktok.com/@kryptomokus

source

Related Articles

9 Comments

 1. Üdv,
  Milán-t kérdezném, hogy az ő ranglistáját , hogy érintette az elmúlt pár nap? Csak mert a közel top200-as időmmel egy nap alatt kikerültem még az ezerből is. Hirtelen órákat javítottak az emberek az idejükön.
  Köszi a választ előre is.

 2. Nagyon jó kis videó lett! Én arra gondoltam, hogy ha nem is mindenkinek egyesével, de akár mint sandbox "tartalomgyártó", csinláhatna a pályák végigjátszásáról videót Milán. Szerintem lenne is igény rá, segítene másoknak, illetve akár nagyobb hírnévre tenne szert így a crypto space-n belül. Akár mint angol címekkel, beszéd nélkül fast runolva az egészen át, persze csak egy ötlet 🙂 Megjött a kedvem nekem is nyomni!

 3. Sziasztok!
  Lenne egy kérdésem hátha valaki tud segíteni.
  Régebben próbáltam játszani sandboxban, de nem találtam az invert mouse beállítást.
  Van ilyen opció? Valaki találkozott már vele?
  Köszi!

 4. Köszi a videót! Én is a te videód miatt kezdtem, mondjuk még a season 2-t. Most a top500 van egyelőre meg, hátha 200 is összejön

 5. A multi account tiltott, és ha rájönnek akkor egyik accounttal sem kapod meg a rewardot, szóval azzal óvatosan. Mondjuk gondolom a többi KYC-t valami haverral vagy családtaggal csináltad meg Milán 🙂
  Krisz neked pedig köszi a videókat, mindig megnézem őket. A sandboxot szintén a te videód alapján kezdtem el, csak úgy mint Milán. A mostani leaderboard és idő frissítések után nekem is elérhető a top200.
  Pacsi a videóért és köszi 😉

 6. Hali! Tudtok esetleg arról, hogy miért bugos a leaderboard? Nekem például azt írja hogy 892 EP pontom van, de a leaderboard, csak 859 EP érzékel. Az adott pályán belüli questeket érzékeli és a pontot megadja rá, de azt írja your time is not valid. Felvettem a kapcsolatot a supportal, és a következő választ kaptam:
  Hello. Thank you for reaching out to us.

  Sorry for the inconvenience. The Developers are aware of issues regarding the latest changes in the Leaderboard. They are working on resolving this as soon as possible. Please be patient and bear with us.

  Thank you and have a nice day.

  Regards,

  Livy

  The Sandbox Support.

  Esetleg tudtok róla valami más infot? Tipp, ötlet?

  Előre is köszönöm a választ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button